Sportkullan AR partners

Synums tryckeri & reklamSynums_Svart-Gul_transp

Peter Nygren som driver Synums tryckeri och reklam ser bland annat till att alla deltagare på Sportkullan Adventure Race har rätt tryckta kartor och nummerlappar. Han är alltid snabb på att leverera, även när beställningen ibland kommer lite plötsligt. På Synums får vi alla kläder tryckta och de står även som leverantör av den väldigt populära deltagart-shirten.

2016 såg Synums till att alla deltagare fick en rejäl målportal att gå i mål under och att alla deltagande lag fick ett prisvärt erbjudande på lagkläder med tryck, där även det viktiga serviceteamet fanns inräknat.

dalgatan 118

Älvdalens gourmetrestaurant med mästerkocken Mikael Nilsson i spetsen är med Sportkullan Adventure Race inför 2018s 5-års jubileum. Micke med personal kommer att servera en hejdundrande brunch dagen efter tävlingen när vi samlas för prisutdelning och utvärdering av lördagens strapatser.

Det är värt att åka långt för att få smaka på Dalgatan 118:s mat. En favorit för många är den egengjorda hamburgaren med chevré och sötpotatisstrips. Dalgatan 118 erbjuder även catering till fest och konferens och göra smarriga smörgåstårtor på beställning. Måndag – fredag serveras en smakrik lunchbuffé och på helgerna bjuds det in till alacarte.

STF Grövelsjöns FjällstationSTF-GROVELSJON_CMYK kopia

Segrarna av 2017-års Sportkullan Sprint och Sportkullan Long kommer att få en weekend för tre personer med helpension på Grövelsjöns fjällstation i pris.

Grövelsjöfjällen bjuder på de perfekta träningsförhållandena inför en utmaning som Sportkullan Adventure Race. Här hittar du vackra löpvänliga fjäll som bjuder på både snälla och tuffare utmaning när man räknar höjdmetrarna. Här bor du bekvämt alldeles vid trädgränsen och äter fantastiskt gott till utsikten av de norska fjällen i väst. Kommer du vintertid så är det bara att spänna på sig längd- eller turskidorna utanför dörren och åka iväg, upp på fjäll eller ut i de oändliga längdspåren som håller hög standard både för själ och hjärta. Och inte nog med det, personalen på fjällstationen är alltid redo att göra din vistelse till det där lilla extra.

Sportkullan AB

SK-logga Sportkullan AB drivs av ett stort intresse för människans fysiska, psykiska och själsliga välbefinnande. Cathrine, Marie och Anne Mörk som driver företaget är övertygade om att en kropp som rör på sig och som blir berörd gör dig till en lyckligare människa. Vi tror att hjärtat, hjärna och själ är skapta för utmaningar och mår som bäst när det får utföra uppgifter. Därför tror vi starkt på Sportkullan Adventure Race; en tävling där hjärtat får pumpa för att ta kroppen framåt på den vägen som hjärnan har listat ut är bäst. Samtidigt är vi måna om att själen får sitt på färden – lyft blicken, andas och njut av landskapet du passerar.