Våra vänner

Gococo – finns på prisbordet 2017
Gococo är ett ungt strumpvarumärke från Skandinavien som sätter funktion i fokus. Gococos strumpor kombinerar högfunktionella material med lekfulla färger i en enkel och ren skandinavisk design. Gococos strumpor hjälper motionären likväl elitidrottaren att fullfölja sina satsningar optimalt genom skavsårsfria och fräscha fötter. Strumpans roll i en lyckad satsning eller aktivitet skall inte underskattas!

Power woman – finns på prisbordet 2017
Snygga, högkvalitativa, funktionella träningskläder skapade av kvinnor med fokus på kvinnans kropp i uthållighetssporter. Power woman är ett ungt företag, skapat 2014 av Anna Wretling. Vi kan se Anna Haag, Lofsan Sandström och Anneli Pompe bland ambassadörerna. 

60°Nord – finns på prisbordet 2017
I samma lokaler som Torsby skidtunnel finns gymmet 60°Nord med fokus på fria vikter och redskap. De kör även gruppass, personlig träning och kostrådgivning. De har ett nära samarbete med skidtunneln för dig som vill få till den optimala träningshelgen. Och mera; sedan december 2016 erbjuder de barnpassning till dig som vill träna.

Morakniv – finns på prisbordet 2017
Morakniv är ett anrikt företag baserat i Mora, Sverige som tillverkar knivar. Det första fröet såddes 1891 och sedan dessa har mycket hänt, men; ”en Morakniv är alltid tillverkad i Mora”. Morakniv har startat projektet Kvinnliga äventyrare i samarbete med Vandringsbloggen och berättar så här på sin hemsida: ”För vem som helst kan vara äventyrare och i stort sett vad som helst kan bli ett äventyr. Det är helt upp till dig själv. Det är där vi vill vara en peppande inspirationskälla, som hjälper dig ta första steget ut i naturen eller ta nästa steg mot nya utmaningar.”

Åre Extreme Challenge – 1 juli 2017
multisporttävling i Åre, Jämtland, Sverige.
paddla kanot, springa över Åreskutan och cykla MTB tillbaka till Åre.
Görs i tre olika klasser; solo, duo eller stafett.
2017 deltar Team Sportkullan Adventure Race för andra året i rad i stafetten.

Mora Trail – 9 juli 2017
traillopp i Läde, Mora, Dalarna, Sverige
en naturupplevelse och härlig utmaning
Finns i sträckorna 8 km/15km/30km/45km samt knatte/ungdomsklasser
En härligt genomkörare inför Sportkullan Adventure Race