Våra vänner

Coxa Carry
Idén om att skapa en ryggsäck som varken begränsar eller ger förslitningsskador har gett oss Coxa Carrys unika ergonomiska bärsystem som optimerar viktfördelningen. Axlar och överkropp blir helt befriade från tryck då 100% av vikten bärs på höften. Ryggsäcken har plats för dubbla vätskebehållare, perfekt för riktigt krävande pass inom cykling, vandring, löpning eller skidåkning.
Coxa Carry bidragit med fantastiskt fina ryggsäckar till Sportkullan Adventure Races prisbord. Ryggsäckar som gjorda för äventyr.
Dessutom; rabattkod till alla som deltar så att du har chansen att få hem en du också, även om du inte vinner priset.

The Skin Agent
Säg hej då till skav och friktionsskador!
Friktionsskador orsakas av värme och rörelse. Röd brännande hud kommer från hud som skaver mot hud eller textiler. Oavsett om problemet uppstå när du går med bara ben under strandklänningen och det blir skav mellan låren, eller av kläder och skor vid löprundan, under cykelturen, på golfrundan eller under långpromenaden. Lösningen är enkel. The Skin Agents produkter lägger sig som en osynlig hinna på huden som skyddar din hud vid all friktion samtidigt som innehållet i hög takt jobbar med konstant cellförnyelse. Denna oslagbara kombination gör att du kan säg hejdå till skav och njuta av det du vill göra!
The Skin Agent finns med på Sportkullan Adventure Races prisbord och ser så klart till att du kan handla in produkterna till ett bra pris redan innan tävlingen – för att minska skavet.

Åre Extreme Challenge – 2018
multisporttävling i Åre, Jämtland, Sverige.
paddla kanot, springa över Åreskutan och cykla MTB tillbaka till Åre.
Görs i fyra olika klasser; solo river, solo lake, duo eller stafett.
Efter två år som deltagare i stafetten, deltar Team Sportkullan Adventure Race för första gången i en solo-klass.
Sportkullans Marie kör solo lake.

Kvinnliga äventyrare
Vem som helst kan vara äventyrare och i stort sett vad som helst kan bli ett äventyr. Det är helt upp till dig själv. Kvinnliga äventyrare vill vara en peppande inspirationskälla, som hjälper dig ta första steget ut i naturen eller ta nästa steg mot nya utmaningar.
Kvinnliga Äventyrare är ett initiativ som drivs av Morakniv och de ser till att vi har de vassaste verktygen på prisbordet till Sportkullan Adventure Race 2018.

60°Nord tillsammans med Torsby Skidtunnel
Det funktionella gymmet 60°Nord hittar du ovanpå entre´n till Torsby skidtunnel. Där kan du delta i pass, ta en PT-timme eller träna på egen hand med utsikt över skidåkarna i tunneln. Varför inte kombinera en träningshelg med skidåkning i tunneln, styrketräning på gymmet och ett skönt löppass ute i den fantastiska naturen runt Valberget i Torsby. Möjligheten till det får du bland annat genom det pris som finns till utlottning bland deltagarna på Sportkullan Adventure Race.

Menskopp.se
Friheten i en liten ask. Menskopp är ett väldigt finurligt mensskydd. Det är en liten kopp gjord av silikon godkänt för medicinskt bruk som samlar upp mensen istället för att suga upp den som en tampong. Detta gör att den inte påverkar och torkar ut slemhinnorna i underlivet, till skillnad från de traditionella mensskydden.Den är väldigt snäll mot plånboken, den håller i flera år och du behöver bara EN. Ur miljösynvinkel så är menskoppen en fantastisk uppfinning. En kvinna använder i genomsnitt ca 12 000 tamponger och bindor under sin livstid eller ca SJU menskoppar. Det gör en enorm skillnad för sopbergen!
Menskopp.se är så klart med och ser till att äventyrande sportande kvinnor som du som deltar i Sportkullan Adventure Race kan känna sig fria.

Gococo
Gococo är ett ungt strumpvarumärke från Skandinavien som sätter funktion i fokus. Gococos strumpor kombinerar högfunktionella material med lekfulla färger i en enkel och ren skandinavisk design. I produkterna hittar du marknadens mest snabbtorkande material 37.5® Technology som i Gococos strumpor hjälper både motionären och elitidrottaren att ge fötterna mer kärlek och samtidigt fullfölja sina mål och utmaningar på topp. Med Gococo på fötterna kan du helt enkelt säga hej då till fler skavsår och blåsor när du är aktiv!

Pressmaster
I lilla Älvdalen finns många större och för den icke insatte, ibland anonyma företag. Pressmaster är ett av dem. Om inte Älvdalens största så i alla fall ett av de största företagen med ca 100 anställda och med en marknad som täcker hela världen.
Pressmaster utvecklar och producerar högkvalitativa kontaktpressnings- och kabelbearbetningsverktyg för de flesta elektriska, elektroniska och optiska applikationer. De erbjuder engagemang och lagarbete hela vägen från våra lokala säljkontor runt om i världen till produktutveckling och tillverkning. Dessa verktyg, som används av yrkesproffsen, finns nu på Sportkullan ARs prisbord. Sladd- och kontaktbyten kommer att göras extra proffsig för ett av lagen framöver.