Samarbetspartners

x

BOSS Business Women

Affärsnätverket för kvinnor med driv, engagemang & ambitioner i Dalarna. Vårt mål är att stötta kvinnor med mod, kompetens & självförtroende att ta sig vidare i sina karriärer, i ledande befattningar som VD och i ledningsgrupp, att driva företag, ta sig ett styrelseuppdrag och ett ordförandeskap. I nätverket delar vi med oss av vår kunskap, utvecklar och stärker varandra och därmed bidrar till ett starkare och mer jämställt näringsliv. Stort fokus ligger på kvinnor ”mitt i livet” där både karriär och livspussel får utrymme att stärkas och utvecklas. Alla affärsdrivna kvinnor i Dalarna är välkomna! 

Läs mer om Boss Business women här

Affärsnätverket startades juli 2020 på initiativ av Evelyn Hult. Idén till nätverket kom under hennes år som företagsrådgivare på bank där hon bland annat uppmärksammat det låga antalet kvinnor i företagsledningar, styrelser och andra ledande befattningar. Dessutom har hon saknat ett forum för kvinnor i Dalarna med fokus på affärer, karriär och nätverkande. Allt detta bidrar genom ett nätverk med affärsfokus till ett mer dynamiskt, inkluderande och jämställt näringsliv. Att inspirera andra till att våga, oavsett var i livet de befinner sig är en stark drivkraft för Evelyn.

Genom ett samarbete med BOSS affärsnätverk kan vi få fler aktiva kvinnor från näringslivet, som tar hand om sig och sina medarbetare ur ett hälsoperspektiv. Med ett sunt och hälsosamt liv, där fysiskt ansträngande träning är en del ökar både medarbetare, chefer och beslutsfattares välbefinnande och det minskar sjukfrånvaron. Dessutom tar vi bättre beslut 0m vi även tar hand om oss rent fysiskt!

x

Restaurang Dalgatan 118

Förra årets godhet; en matig wrap efter målgång, kommer tillbaka även i år för deltagarna i Sportkullan adventure race. I år är det Dalgatan 118 som bjuder på smarrigheter. Och har du en gång fått mat från 118 så vet du att det kommer att bli gott. 

Se till att du bokar bord i tid på Dalgatan 118 när du är i Älvdalen – det blir snabbt fullt, speciellt sådan helger när det är äventyrstävlingar på gång. Du når restauranten på telefonnummer: 0251-10980.

 

Läs mer om Dalgatan 118 här

Så här skriver de själva på sin hemsida:

Vi älskar mat, framförallt älskar vi att laga mat. Vi är nyfikna och tycker om att laborera i köket, och det har visat sig att många uppskattar vår kökskonst. Med mat menar vi nära råvaror som levt eller odlats när oss, det tycker vi är viktigt.  

Det är också viktigt att lunchen ska vara samma smakupplevelse som vår al a carte. Det är förmodligen därför så många väljer att äta hos oss. Vår populära catering och take away gör att du också kan ta med dig Dalgatan 118 hem eller någon annanstans. 

Välkommen till en restaurang med mycket fantasi och kärlek. 

Det är inte bara älvdarlingarna som står i kö när Mikael Nilsson med personal bjuder upp till mat på välbesökta restaurant Dalgatan 118. Från när och fjärran kommer gästerna och för dem som ska vidare norrut är ”118”, eller ”cafét” som det fortfarande kallas i Älvdalen, ett måste när det kommer till matstopp.

Här bjuds du på vällagad lunch med två varmrätter och ett dignande salladsbord alla vardagar och även helger och från torsdag till lördag kväll är det alacarte som gäller. Hamburgaren är en klassiker och den utmanas av andra goda rätter såsom friterad blomkål och smarriga fiskrätter. Menyn byts ut kontinuerligt så det finns alltid nya godsaker att prova.

x

Synums Tryck & reklam

Ett samarbete som verkligen tar oss i mål är det med Peter Nygren på Synums tryck och reklam.

Målportalen du springer under kommer han med i arla morgontimme. Kartorna du navigerar utifrån, road booken där du får den viktiga informationen, trycket på t-shirtarna, den snygga återanvändbara tygpåsen du hämtar sitt lags tävlingsmaterial i, nummerlappen du fäster på kläderna; allt det kommer från Peter som trycker, printrar och stripar allt från det lilla visitkortet till den stora lastbilen med släp.

Läs mer om Synums här

Så här skriver Synums själva på sin hemsida:

​Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 20.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment.

I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att synas, du måste gillas och därmed välja rätt produkter för din marknadsföring.

Vår affärsidé handlar om att få människor, varumärken och företag att växa i förtroende och i affärer. Genom att inspirera till rätt typ av produkter och relationer påverkar du attityder, värderingar och beteenden som märks och gör skillnad.

Vi anstränger oss för att lära känna ditt företag eftersom vi är övertygade om att starka och uthålliga varumärken grundas i värderingar.
Vi vet vad som krävs för att kommunikation ska skapa värde och vi drar oss inte för att utmana, ompröva och tänka nytt. Det är en del av jobbet, det tar vi inget extra för.

Hos oss och finner du lång erfarenhet och några av Sveriges största varumärken inom profilbranschen. Det är trygghet.

Prissponsorer & andra samarbeten